Cocktailbar Breeze

Cocktailbar Breeze is in 2008 opgericht  als een exclusieve en 'loungy' cocktailbar midden in het centrum van Delft. De bar is opgericht door de heren Ruben Laguna en Mike Peeters. De bar stond onder de Delfternaren bekend als een gezellige cocktailbar met de lekkerste mojito's, long islands en cosmopolitans. Ook werden er cocktailworkshops gegeven oder het genot van echte Spaanse tapas en grootschalige evenementen georganiseerd.


Na 6 succesvolle en drukke jaren hebben Ruben en Mike besloten de cocktailbar te verkopen. Maar van stoppen is nog geen sprake voor deze twee cocktailspecialisten. Op locatie organiseren zij nog steeds de beste feestjes en geven zij nog altijd met veel plezier de cocktailworkshops, alleen niet meer in de eigen bar, maar bij Grand café Verderop, Moodz of op locatie. Dit doen zij samen met nog 4 andere bartoppers!

10309044_631452196944002_1306427535749846171_n

Wie zitten er in de Breeze crew?

The Boss - Ruben Laguna

"The boss" is de regelaar en organisator van het stel. Als u een reservering maakt is de kans groot dat het contact via hem verloopt. Naast de regelzaken is hij ook nog steeds voor de schermen en achter de bar actief. Tijdens een cocktailworkshop vertelt hij je alle ins en outs over de cocktailwereld.

img_4830

Cosmo Diva - Evelien van Puffelen

Van barhanger naar bartender, zo verliep de cockail carriere van de "Cosmo Diva". Zij is van alle markten thuis, van het opbouwen van een cocktail stand tot het installeren van een DJ booth. Maar haar specialiteit blijft natuurlijk het shaken van de cosmopolitan. Achter de bar is zij dé echte diva van het stel!

img_4829-2

Rollingstone - Mike Peters

Naast het feit dat deze "Rollingstone" zelf ook graag een cocktail lust is hij naast een ervaren proever ook een zeer ervaren shaker. Al ruim 8 jaar shaked hij ieder weekend zowel met zijn billen als met de shaker. Met deze rockster erbij ben je gegarandeerd van een gezellige avond!

253519_10151544662001847_2113207159_n

Miss Sunshine - Natasja Brand

Altijd stralend, het zonnetje achter de bar, dat is miss Sunshine. Van het begin tot het eind shaked zij vrolijk door. De zomerse cocktails zoals de tequila sunrise en de sex on the beach zijn haar specialiteit. Bij evenementen van Breeze kom je haar zeker tegen!

image-13

Sexy Roley - Roley Zoetrum

"Sexy Roley" weet iedere keer weer zijn gasten te verassen. Een echte geboren entertainer die graag een showtje weggeeft, zo zouden wij hem omschrijven. Roley zelf is hier echter bescheiden over en zegt dat hij het meer van zijn Sexy Looks moet hebben.

img_1067-2

Mojito Killer - Marieke van Puffelen

Wanneer er even goed doorgewerkt moet worden ben je bij "The Mojito Killer" aan het juiste adres. Vingervlug en behendig kreeg zij het voor elkaar om binnen 3 uur 400 mojito's te maken. Natuurlijk waren al deze cocktails even lekker en mooi gepresenteerd!

img_7887